Deze Figo huisdierenverzekering is aangeboden door Veterfina Verzekeringsmaatschappij N.V.

Dit zijn dé 5 tofste hotels waar honden zijn toegestaan van België!

hotels waar honden zijn toegestaan

Je kent het als hondenbaasje ongetwijfeld: je wilt een hotel boeken waar óók je hond welkom is, maar het lukt je niet om een leuke overnachting te vinden. Maak je geen zorgen, onze huisdierspecialisten hebben namelijk dé 5 tofste hotels waar honden zijn toegestaan van België voor je opgesomd.

Laten we beginnen.

1. Hilton Antwerpen, Old Town

Hilton Antwerpen, Old Town is een hotel waar honden zijn toegestaan

Het centraal gelegen Hilton Antwerp Old Town hotel bevindt zich in het hart van het historische België en is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige historische stad samen met je huisdier te ontdekken. Dit hotel in Antwerpen combineert ouderwetse charme met stijlvolle verfijning en biedt uitzicht op het historische stadsplein en de mooiste architectuur van België. Echt een momentje van quality time. 

Wil jij je beste vriend verwennen met een onvergetelijk uitje? Doe dan mee aan onze exclusieve actie en maak kans op een 5-sterren overnachting in dit Hilton hotel. Upload de leukste foto van jou samen met je huisdier, laat je gegevens achter en win!

2. Martin's Château Du Lac, Genval

Martin's Château Du Lac, Genval is een hotel waar honden zijn toegestaan

Dit kasteel met elegante 5-sterrenkamers is meer dan 100 jaar oud en ligt tussen het Meer van Genval en een ruim landschapspark. Het hotel heeft een prachtig interieur met stijlvolle kamers, maar de omgeving is mogelijk nog mooier, want rondom het meer kun je heerlijk wandelen tussen het groen met je viervoeter. En het allerleukste: in dit hotel is je hond natuurlijk toegestaan! Wat wil je als hondenbaasje nog meer?

3. Le Mont Rigi, Weismes

Le Mont Rigi, Weismes is een hotel waar honden zijn toegestaan

Dit prachtig gelegen hotel in het pittoreske Waimes ligt slechts op op 17 kilometer afstand van het bekende Circuit Spa-Francorchamps. Le Mont Rigi biedt comfortabele en gezellige kamers met alle voorzieningen die jij en je viervoeter nodig hebben. Ook kun je heerlijk in de omgeving – en natuurlijk in onze tuin – wandelen met je hond. Als we de recensies mogen geloven, dan is dit hotel uitermate geschikt voor honden. Reserveren dus!

4. Hostellerie Kemmelberg, Kemmel

Hostellerie Kemmelberg, Kemmel is een hotel waar honden zijn toegestaan

Ontdek samen met je hond op het hoogstgelegen punt van Vlaanderen de schoonheid van de Hostellerie Kemmelberg. Met een prachtig uitzicht op de grens tussen Frankrijk en Belgie kun je rondom dit pas gerenoveerde hotel prachtige wandelingen met je viervoeter maken in de natuur, om vervolgens heerlijk te ontspannen in je stijlvolle kamer. Kortom, dit Hostellerie Kemmelburg staat niet voor niks op plaats vier in ons lijstje van hotels waar honden zijn toegestaan.

5. The CORNR Hotel, Nieuwpoort

The CORNR Hotel, Nieuwpoort is een hotel waar honden zijn toegestaan

Op 400 meter van het strand van Nieuwpoort biedt The CORNR Hotel de perfecte overnachting voor jou en je hond. Je kunt in deze omgeving niet alleen prachtig wandelen op het strand, maar ook de leukste stadswandelingen door Nieuwpoort maken. Verder zijn de kamers luxueus ingericht en ligt er een heus ‘hondenwelkomstpakketje’ op je beste vriend te wachten, bestaande uit een hondenmandje en een drinkbakje.

Hondenverzekering van Figo

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo ook voor honden die je meeneemt op vakantie. En dierenartskosten kunnen in het buitenland torenhoog uitvallen. Met onze hondenverzekering is je hond verzekerd zoals je dat zelf ook bent. Zo krijgt je maatje de zorg die hij nodig heeft en kom jij niet voor verrassingen te staan. Zo ga je pas écht samen zorgeloos op reis! 

FAQ's over hotels waar honden zijn toegestaan

Ja, alle hotels in onze lijst verwelkomen honden van alle rassen en maten. Ze begrijpen hartstikke goed dat elke hond een speciaal lid is van je gezin en zijn meer dan blij om ze te verwelkomen.

Sommige hotels kunnen extra kosten verrekenen voor het verblijf van je hond. Daarom is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met het hotel om te informeren naar hun huisdierbeleid.

Dat hangt af van het hotel. In ieder geval kun je natuurlijk wel bij elk hotel vragen of er hondvriendelijke activiteiten in de omgeving zijn, zoals mooie wandelroutes of hondenspeeltuinen.

Ja, het is verstandig om je hond altijd aangelijnd te houden – behalve in je kamer natuurlijk.

Het hotelpersoneel staat altijd klaar om je te helpen bij het regelen van activiteiten voor je hond, zoals een mooie wandeltocht.

`