Deze Figo huisdierenverzekering is aangeboden door Veterfina Verzekeringsmaatschappij N.V.

Overstappen
naar Figo

Overstappen naar dé ziekteverzekering voor huisdieren, da’s zo geregeld. Bovendien geldt er geen wachttijd als je overstapt van een andere verzekeraar. Vandaag overgestapt betekent dus ook vandaag verzekerd.

1. Opzeggen

Zeg je huidige huisdierenverzekering op. Check wel eerst de einddatum van je contract. Pas als die verlopen is, kan je bij ons een nieuwe verzekering aanvragen.

2. Aanvragen

Vraag een verzekering bij ons aan. Stuur daarna het polisblad van je vorige verzekeraar naar ons door via het contactformulier.

3. Verzekerd

De verzekering is in orde! Je huisdier krijgt nu de zorgen die hij of zij verdient, terwijl jij net een zorg minder hebt.

Ster 1

Dit is wat andere baasjes over ons zeggen

Illustratie vrouw met hond in fietsmand

Veelgestelde
vragen

Ja, dit moet je doen voordat je bij ons een nieuwe verzekering aanvraagt.

Nee, wanneer je overstapt van een andere verzekeraar naar Figo, dan vervalt de wachttijd. Zo is je huisdier onmiddellijk (onder voorbehoud van acceptatie) verzekerd.

Ja, dit bewijst namelijk dat je overstapt, waardoor wij de wachttijd laten vervallen. Het polisblad van je huidige verzekeraar stuur je naar ons door via het contactformulier.

Nee, indien je huisdier al klachten had vóór het afsluiten van de verzekering, worden deze uitgesloten van de dekking. Alleen klachten die ontstaan binnen de verzekerde periode kunnen voor vergoeding in aanmerking komen.

Nee, wij hanteren geen maximumleeftijd voor het afsluiten van een nieuwe verzekering. Figo gelooft dat huisdieren van alle leeftijden recht hebben op betaalbare zorg.

Door jou op
maat gemaakt

In minder dan 1 minuut stel je al een ziekteverzekering voor je huisdier samen.

Illustratie vrouw op bank met kat en vogel
`