Kosten indienen

Bij Figo kun je gemakkelijk je kosten indienen. Wij betalen deze vervolgens snel uit. Zo heb je niet alleen meer tijd voor je beste vriend, ook houd je controle over je budget.

Zo moet jij je kosten indienen

Zodra je klant bent geworden, ontvang je een e-mail met daarin je inloggegevens voor een portal waar je online kosten kunt indienen:

  • Je gebruikersnaam
  • Je wachtwoord
  • Je verkoopkanaal (dit is altijd VETBEL)

Let op: elke keer dat je inlogt, krijg je een aparte code doorgemaild die je óók moet invullen naast de bovengenoemde gegevens.

Stappenplan kosten indienen

Zodra we jouw aangifte verwerkt hebben, ontvang je daarover ook een e-mail.

We proberen je aangifte binnen de 10 werkdagen te verwerken.

Illustratie vrouw met hond in fietsmand

Checklist
kosten indienen

Je mag facturen opsparen en in 1 keer indienen. Zorg er wel voor dat de oudste factuur maximaal 3 jaar oud is. Je hoeft je aangiftes dus niet per se voor het einde van het jaar in te dienen.

Je kan pas kosten indienen als het chipnummer (of ringnummer voor vogels) in onze systemen geregistreerd staat. Ook moet dit nummer vermeld staan op alle facturen die je bij ons indient. Daarnaast willen wij ook graag weten wie je vaste dierenarts is.

Om je aangifte in behandeling te nemen is het belangrijk dat de factuur alle gegevens van de dierenarts bevat en goed leesbaar is. 

Door jou op
maat gemaakt

Stel de ziekteverzekering voor je huisdier samen in minder dan 1 minuut

Illustratie vrouw op bank met kat en vogel